Tule meille, meillä sinä olet osaavissa käsissä!

Olemme pieni ja viihtyisä Kampaamo-parturi Limingan keskustan ytimessä, Lakeustalolla. Meille on tärkeää, että sinä asiakkaana saat osasi meidän ammattitaidosta ja hyvästä palvelusta, olipa kyseessä kampaamopalvelut, parturipalvelut tai tuoteostokset. Palvelemme aina vain yhtä asiakasta kerrallaan, jotta voimme keskittyä juuri sinun hiuksiisi. Liikkeestämme löytyy yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hiusten muotoilusta, leikkauksista ja värjäys sekä kihara käsittelyistä.  Erikoisosaamis alueena peruukki sovitukset sekä hiustenpidennysten suunnittelu sekä laitto. Lisäksi meiltä löytyy nettikauppa sekä tukkumyymälä.

Uuden oppiminen ja työssä kehittyminen on aina ollut tärkeä voimavara. Haluamme aina tarjota parhaat työkalut unelmahiustesi toteuttamiseen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Cutrin Oy:n kannsa. Työskentelemme laadukkailla kotimaisilla Cutrin Tuotteilla. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat kotimaiset Cutrin tuotteet. Meillä on tarjota sinulle myös täysin tuoksuton Cutrin Vieno tuotesarja. Lisäksi löydät valikoimastamme oman maahantuomamme laadukkaan slaavi teippipidennyshiuksen sekä Bergman peruukit.

Ota hetki itsellesi ja viihdy sekä rentoudu rauhallisessa ympäristössä!

Sari Lappalainen

Olen kotoisin Kiimingistä ja asunut Limingassa vuodesta 2007 alkaen. Parturi-kampaajana olen toiminut vuodesta 2000 alkaen. Luonteeltani olen iloinen, avoin ja puhelias. Teen mielelläni kaikkia alan töitä hiustenleikkauksia, värjäyksiä, raidoituksia sekä kiharakäsittelyjä. Omaa sydäntä lähellä ovat luonnolliset värjäykset, mutta toteutan myös kirkkaat värit asiakkaan toiveesta. Selviän myös haastavimmista värinkorjaus töistä. Voit kääntyä puoleeni kaikissa hiusasioissa.

Parturi- Kampaaja 2000
Hiustenpidennys Expert 2012
Peruukkisovittaja 2015
Näyttötutkintomestari 2018
Wella color master 2018

employee image
Varaa aika